Cecilie Lund-Rasmussen

Cecilie (født 1992) er en dansk kunstner, der arbejder i akvarel,- olie, -og akrylmaling, samt grafit og tusch. Materialet vælges ud fra, hvilke ønsker hun har til det æstetiske og visuelle helhedsudtryk. Sammen har vi skabt 3 unikke kunstplakat på baggrund af 3 originale værker af Cecilie Lund-Rasmussen.
Lige siden Cecilie var barn, har hun været optaget af at fortælle historier. Dette har hun både gjort via tekster og visuel kunst. Hun drages ofte af de specielle og skæve eksistenser. De historier som vi måske overser, eller ikke overskuer at beskæftige os med. Derfor er portrætter Cecilies primære interessefelt og arbejdsområde.

Den portrætterede i værket sættes ofte i en situation eller iscenesættelse, hvor de bearbejder hvad der sker i den menneskelige hjerne, for eksempel arbejdet med sorg, glæde eller ængstelighed. Derudover er værkerne inspireret af diskurser i samfundet, som på pragmatisk vis fortolkes og udfoldes. Det kan eksempelvis være ved at tilføje artefakter eller surrealistiske elementer. Dertil koncentrerer Cecilies værker sig også ofte om samspillet mellem mennesker. Værkerne kan tolkes mangefacetteret som eksempelvis humoristiske, bizarre, absurde eller uhyggelige. 

Viser alle 3 resultater

Indkøbskurv