Kunstnere

Her finder du en oversigt over de udvalgte kunstnere, vi samarbejder med hos Arthus. Under hver af kunstnerne kan du læse mere om deres individuelle stil og håndværk og se de udvalgte værker fra den enkelte kunstner. 

Hos Arthus er det vores mission at udvælge artprints fra både etablerede kunstnere, men også upcomings, for på den måde at kunne tilbyde et nuanceret og unikt udvalg af plakater, som passer ind i næsten enhver indretning og boligunivers.

Støt danske kunstnere  

Hos Arthus samarbejder vi med en række udvalgte danske kunstnere, som har takket ja til at
have deres kunst hos netop os. Vi har en klar mission om, at vi hellere vil tilbyde et unikt udvalg af artprints end et enormt stort udvalg af plakater, hvor flere værker vil "drukne" i mængden og dermed aldrig komme til sin ret.

Samtidig har det været vores mission fra start, at kunstnerne bag de forskellige værker skal
støttes ved et hver salg af deres kunst. Derfor støtter du kunstneren bag hver eneste værk, hver gang du shopper et nyt artprint hos Arthus.

 

Processen bag nye værker

Vi står for alt arbejdet selv. Dette betyder, at vi til en start opsøger den kunstner vi ønsker at skabe et samarbejde med, eller også så har de opsøgt os med ønske om et samarbejde. Derefter udvælger vi, i samarbejde med kunstneren, de værker, som passer ind i vores univers og som vi kan se, vil gøre sig godt som artprint.


Herefter går en proces i gang med affotografering af værkerne, som er en proces, der kræver tid og perfektion, så kunstnerens værker bliver gengivet så præcist som overhovedet muligt. Efter affotograferingen skal billederne behandles digitalt, så de kan udarbejdes i flere forskellige størrelser og sommetider også i forskellige farver, efter aftale med den enkelte kunstner.

Derefter er værket klar til at blive oprettet på hjemmesiden og komme ud og hænge i jeres hjem. Når de bliver bestilt på webshoppen er det ligeledes os, som printer hvert enkelt værk og sender ud til jer. Vi er derfor med i hele processen, så vi sikrer os, at I altid får et artprint af højeste kvalitet.

Bæredygtighed i processen

Når du bestiller et artprint hos Arthus, så lægger dette ikke klar til at blive sendt afsted til dig. Plakaten bliver først printet når vi modtager din ordre og det gør, at du altid får et helt nyt værk til væggen. Samtidig betyder det også, at vi undgår en masse spild, hvis eksempelvis nogle af værkerne udgår, ikke skal sælges mere m.m. så lægger vi ikke inde med en masse plakater, som går til spilde.

×