Betingelser for deltagelse i konkurrence

Ved deltagelse i konkurrence fra Arthus.dk accepterer du følgende konkurrence-betingelser:

 

  1. Konkurrencen

 

Den konkrete konkurrence er arrangeret af Arthus.dk . Deltagelse er ikke købsbetinget og er ligeledes gratis. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter end det, der er angivet i den konkrete konkurrence.

 

Konkurrencen gælder i den angivne periode i den konkrete konkurrence og vinderen trækkes ligeledes på det angivne tidspunkt.

 

Da der er tale om en præmie, gælder der ingen reklamationsret efter købeloven. Konkurrencen har til formål at markedsføre Arthus.dk og de tilhørende kunstnere. Deltagere kan ikke efterfølgende rette krav mod Arthus.dk.

 

  1. Hvem kan deltage i konkurrencerne?

 

Alle personer over 18 år kan deltage i konkurrencer fra Arthus.dk. Konkurrencerne er ikke begrænset kun til Danmark, men derimod kan hele EU deltage i vores konkurrencer.

 

Arthus.dk forbeholder sig retten til at kontrollere alderen på vindere og frasortere deltagere under 18 år. I tilfælde af, at en deltager ikke overholder alle betingelser for deltagelse, vil han/hun automatisk miste retten til en præmie.

 

  1. Hvordan deltager du i konkurrencen?

 

For at deltage i en konkurrence fra Arthus.dk skal du blot følge det angivne i den enkelte konkurrence. Arthus.dk forbeholder sig retten til at udelukke deltagere, der har tilmeldt sig mere end én gang, fra konkurrencen.

 

Alle tilmeldinger, som er kommet efter tilmeldingsfristen er ugyldige og udelukkes fra konkurrencen.

 

  1. Udvælgelse af en vinder

 

Vinderen trækkes via tilfældig lodtrækning gennem et system og vinderen får direkte besked efter konkurrencens afslutning. Har vinderen ikke vendt tilbage til Arthus.dk inden for 14 dage, efter vi har kontaktet vinderen, forbeholder Arthus.dk sig retten til at trække en ny vinder.

 

Når du deltager i konkurrencen accepterer du samtidig, at Arthus.dk må kontakte dig vedr. afsendelse af præmien. Samtidig forbeholder Arthus.dk sig retten til at offentliggøre navn på vinderen på Arthus.dk' side.

 

  1. Yderligere

 

Arthus.dk forbeholder sig retten til at ændre eller tilbagekalde konkurrencen på ethvert tidspunkt, såfremt der opstår omstændigheder, som kræver dette.

 

Konkurrencer afholdt af Arthus.dk er aldrig sponsoreret af eller associeret med Facebook eller Instagram, men udelukkende udarbejdet af Arthus.dk

 

  1. Privatlivspolitik

 

Deltagelse i konkurrence af Arthus.dk medfører behandling af dine persondata. Du kan læse mere om dette under vores privatlivspolitik her

×