Om os

Alle vores plakater er designet af Arthus i tæt samarbejde med kunstnerne bag motiverne. 

Vores plakater forhandles kun hos os, de respektive kunstnere og særligt udvalgte forhandlere. Vil du have kunst til hjemmet, der ikke er at finde mange andre steder? Så kig dig endelig omkring! En af vores store visioner er, at vi gerne vil støtte danske kunstnere. Det sker, hver gang en plakat bliver solgt på hjemmesiden, da dette betyder eksponering af kunstnernes værker og ikke mindst honorering til kunstnerne. 

Miljøet er i højsædet hos os. Derfor printer vi først din plakat, når du bestiller. Ligesom vores håndlavede rammer først bliver produceret, når du bestiller på hjemmesiden. Vi pakker og sender din plakat i genbrugsmaterialer. Så du med god samvittighed kan købe dine plakater og rammer hos os. 

Vi benytter os af sikker betaling på hjemmesiden, hvor alle oplysninger er krypteret. Vi ønsker kun, at du får en god, sikker og behagelig oplevelse hos Arthus. Skulle der opstå de mindste problemer så skriv endelig til mig, Søs, i chatfunktionen nede til højre – eller send os en mail på kontakt@arthus.dk.

Tak fordi i kiggede forbi. Det gør os oprigtigt virkelig glade!

Dbh. Søs & Jakob /Arthus.dk

Indkøbskurv