Tina Asmussen udfolder sig til dagligt i Esbjerg, hvor hun maler de smukkeste abstrakte malerier der tager udgangspunkt i naturen. Hun har forøvrigt galleri og butik i Esbjerg. Tina siger således om sine malerier:
Mine malerier har altid et eventyrligt spor, af en historie, som dukker op undervejs, ofte i et landskab.
De bedste malerier bliver til når penslen får lov at bestemme vejen.

Se kunstplakaterne vi har designet i samarbejde med Tina på nedenstående link eller se mere på hendes sociale medier og website.

Kunstplakater – Tina Asmussen

Stories by

Gustaw Iwinski får inspiration til sine kunstværker fra den brede verden. Man keder sig aldrig, når man går gennem Gustaw Iwinski’s galleri. Hans værker er meget forskelligartede og han kan lide at sprænge både traditionelle og egne grænser. Fælles for Gustaw Iwinski’s kunstværker er, at de er åbne for fortolkning, og gerne må fremprovokere abstrakte følelser hos betragteren

Kunstplakater – Gustaw Iwinski

Galleri Iwinski

Ida Blauenfeldt er kunstneren bag det unikke værk “Dead or Alive”, hvilket vi er så glade for at kunne formidle ud til jer. Kunstværket er yderst åbent for fortolkning og mange spørgsmål kan stilles, hvilket vi synes er en helt essentielt del af kunst. Se flere af Idas kunstværker på hendes Instragram profil nedenfor

Kunstplakat – Ida Blauenfeldt

Lotte Neupart arbejder med farven ud fra det klassiske stilleben i et nutidigt udtryk.

Hendes værker beskæftiger sig oftest med det nære, det vi alle omgiver os med som kopper, stole, vaser, kander etc. Det er hverdagsting som bliver ophøjet til maleriske motiver uden andet ærinde end en leg med farver og farvernes indbyrdes samspil. Motiver tegnes op og farvelægges med flere, ofte mange lag – undervejs moduleres farverne indtil der til sidst indfinder sig en vis harmoni. Alle værker er oliemalerier.

Lotte Neupart er uddannet billedkunstner fra Århus Kunstakademi.

Kunstplakater – Lotte Neupart

Anna Amalie Richelsen er en ung, selvlært kunstner. Hendes værker er abstrakte og præget af nøje valgte farver. Hun bruger i sine værker flere forskellige teknikker og værktøjer: Hun maler med pensel, trykker og skraber på lærrederne. Hun bliver inspireret af alt omkring sig, det kan være andre mennesker, ting hun finder på gaden eller hendes egne følelser og oplevelser. 

Kunstplakater – Anna Amalie Richelsen

AA Richelsen

Line Højmann

“Jeg maler udsigten fra mit øjes altan:  naturen, det enestående rum vi alle er omgivet af.”

Lines værker er abstrakte. Et legende univers med landskabslignende kompositioner. Ofte med en form for genkendelig figuration, der vækker association til naturen. De organiske former, og de horisontale og vertikale linjer snor sig tæt om hinanden. Hun er særligt optaget af farverne og nærer en visuel begærlighed til palettens uendelige farvekombinationer.

Line er inspireret og fascineret af naturens skønhed og kræfter. Det, at vi er omgivet af noget, vi ikke har kontrol over. Det, at vi kun kan se så langt øjet rækker. Det, at der er uanede perspektiver der kan indfanges hele livet.

Solen har en central rolle i de fleste af hendes værker. Den vidner om en magisk kraft, der har indvirkning på os alle og ikke mindst naturen.

Line har modtaget undervisning på Thorstedlund kunsthøjskole, på Kunstskolen Spektrum, og hos kunstner Mia Willaume.

Hun har siden 2003 udstillet i et bredt udvalg af virksomheder og gallerier.

Kunstplakater – Line Højmann

Se mere til Lines værker her: www.pieceofpaint.dk

Gabriella Rostami

LaGalebri er Gabriellas kunstnernavn og hendes univers er præget af farver, snørklede streger og intuition. Gabriella beskæftiger sig med line art tegnet både i hånden og digitalt. Hun elsker at eksperimentere med medier, så du kan allerede finde hendes streger på originale værker, digitale prints, julekugler og stearinlys.

Hun jagter fortællinger fra dagligdagen, de fleste af os kan relatere til. Gabriella ønsker at tilsætte skævhed og kaos i det fine og ordentlige. Fordi livet rummer det hele.

Kunstplakater – Gabriella Rostami