Inspiration

Inspiration og hjælp til din billedvæg

Inspiration

Synes du også det kan være svært at finde de helt rigtige plakater til dit hjem?

Tøv ikke – du er kommet det helt rigtige sted! Vi tilbyder nemlig gratis hjælp til at sammensætte de helt rigtige plakater til dit hjem. Send os en mail på kontakt@arthus.dk – vedhæft gerne billeder af hvor du ønsker nyt til væggen og/eller ønsker til tema eller farver. Vi har også mulighed for at lave grafiske opstillinger, så du kan se, hvordan givne plakater vil passe ind i dit hjem.

Vi har stor erfaring indenfor både indretning og sammensætning af kunst og farver – vi har efterhånden hjulpet en del mennesker med at finde de rette plakater til deres hjem – så tøv endelig ikke med at henvende dig til os.

Vi glæder os til at hjælpe dig!


‘Stilleben’ med motiv af Lotte Neupart

‘I feel alive’ med motiv af Line Højmann
Den perfekte billedvæg

Varebillede


”Hvordan skaber jeg den perfekte billedvæg?”

Du er bestemt ikke den eneste, der synes, at det kan være svært at lave den helt perfekte billedvæg. For hvor starter man egentlig?

Først og fremmest er det vigtigt at huske, at en billedvæg ikke skal se ud på en bestemt måde. Der findes tusindvis af eksempler på billedvægge, der er vidt forskellige – og fuldstændig fantastiske hver især. Der er altså ikke som sådan nogle regler for, hvordan en billedvæg skal se ud.

Et sted at starte er at gøre sig nogle tanker omkring, hvordan den skal se ud. Skal billedvæggen have samme luft omkring alle plakaterne og hvor stor skal afstanden være imellem? Ønsker du at plakaterne skal danne en firkantet ‘ramme’ eller må de godt være lidt mere tilfældigt opsat? Du kan evt. finde inspiration på vores Instagram her eller søge på Billedvæg på Pinterest.

Når du har købt plakaterne, som du ønsker skal være en del af din billedvæg, kan du evt. lægge dem på gulvet, så du kan rykke rundt på dem – så kan du forestille dig, hvordan de vil se ud på din væg.

Shopping Cart